عدس پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که در شهرهای مختلف به روش‌های متنوعی تهیه و طبخ می‌شود. جالب است بدانید در اکثر شهرها این غذای بسیار خوشمزه و نام آشنا در مناسبت‌های خاص به عنوان نذری نیز پخته می‌شود. ما امروز در کنار شما هستیم تا طرز تهیه ۳ غذا با مرغ ریش ریش را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهیم پس تا انتهای این مقاله آموزنده ما را همراهی کنید. برای خرید مواد اولیه این غذا از کد تخفیف اکالا استفاده کنید.

۱- طرز تهیه عدس پلو با مرغ ریش ریش

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲ تا سه نفر است که شما به راحتی با ضرب و جمع ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید.
مدت زمان آماده سازی این غذا حدود ۶۰-۷۰ دقیقه است.



مواد لازم جهت تهیه عدس پلو با مرغ ریش‌ریش:
برنج ۲ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
سینه مرغ  ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
گردو  به مقدار دلخواه
پیاز  ۱ عدد
کشمش به مقدار دلخواه
محلول زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
کره  به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه عدس پلو با مرغ ریش ریش | روش اول

در این روش تمامی مواد عدس پلوی شما با هم ترکیب می‌شود و شما پلویی مخلوط از مواد عدس پلو خواهید داشت.

مرحله اول | آماده‌سازی عدس

در اولین مرحله به سراغ آماده کردن عدس‌ها روید.

عدس‌های درشت یا ریز را به خوبی تمیز کنید که درون آنها سنگ نباشد.

عدس‌ها را درون کاسه مناسبی ریخته و با آب سرد بشویید.

حال عدس‌های شسته شده را در قابلمه کوچکی با مقداری آب و نمک روی حرارت متوسط قرار دهید تا عدس‌ها بپزند.

مرحله دوم | آماده سازی برنج

شما در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه خود به دو شکل می‌توانید عمل کنید.

می‌توانید برنج را به صورت کته‌ای بپزید و سپس با محتوای عدس پلو ترکیب کنید یا برنج را آبکش کنید.

برای حفظ ارزش غذایی برنج پیشنهاد ما به شما تهیه و طبخ آن به صورت کته‌ای است.

در این روش ابتدا برنج‌های از قبل شسته شده را با مقداری نمک و روغن درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا محتوای درون قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و زمان دهید تا آب قابلمه به صورت کامل تبخیر شود و زمان دم کشیدن برنج فرا رسد.

آب برنج که به صورت کامل تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به سراغ مراحل بعد روید.

برای سرعت بخشیدن به روند پخت غذا تا زمانی که دانه های برنج شما نیم پز می‌شود به سراغ آماده سازی بقیه مواد روید.

مرحله سوم | آماده سازی مرغ

در سومین مرحله به سراغ پختن و طعم‌دار کردن مرغ روید. فیله‌های مرغ را با محلول زعفران و مقداری نمک طعم‌دار کنید .

درون تابه مناسبی مقداری روغن ریخته و فیله‌های مرغ را درون تابه قرار دهید حرارت را کم کنید درب تابه را روی آن بگذارید و هر طرف مرغ را حدود ۵-۸ دقیقه بپزید.

حال مرغ‌های پخته شده را از تابه خارج کنید، با کمک دو چنگال مرغ را ریش ریش کرده و به ابعاد دلخواه تبدیل کنید سپس مقداری فلفل سیاه به آن بزنید.

مرحله چهارم | تهیه ترکیبات عدس پلو

در چهارمین مرحله به سراغ تهیه مخلفات این غذای فوق العاده خوشمزه بروید.

درون همان تابه‌ای که فیله‌های مرغ را سرخ کرده‌اید مقدار کمی کره ریخته و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید .

کمی آن را تفت دهید تا آب اضافی پیاز گرفته و کمی طلایی رنگ شود.

حال مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه کنید کمی به هم زنید تا مرغ‌ها ظاهری طلایی و برشته به خود گیرند.

در همین مرحله به مقدار دل‌خواه گردوی خرد شده به محتوای درون تابه اضافه کنید و مجدد مواد را بهم زنید.

حال کشمش‌های از قبل شسته و خیس شده را به ترکیب مرغ اضافه کنید.

عدس های پخته شده را نیز به محتوای درون تابه اضافه کنید و در حد چند ثانبه همه مواد را با هم تفت دهید.

حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله پنجم | ترکیب کردن همه مواد عدس پلو

در پنجمین مرحله درون قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و مقداری نان یا سیب زمینی حلقه شده را ته قابلمه بچینید.

حال لایه نازکی برنج نیم پز شده را روی آن بریزید، کمی عدس پخته شده و مقداری از ترکیب مواد گوشتی تهیه شده را روی برنج بریزید.

این مراحل را تکرار کنید تا مواد شما به پایان رسد.

درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا برنج شما به خوبی بپزد.

پس از پخته شدن مواد درون قابلمه را به آرامی با هم ترکیب کرده و در ظرف سرو بریزید.

 

 

 

منبع:
https://blog.okala.com/ghaza-ba-morgh-rish-rish/